OVER ONS

Cardio Fitness Amsterdam is een fitnessclub in Amsterdam die sinds 2017 begonnen is en nog aan het begin staat van iets groters. De club houdt zich vooral bezig met fitness, je kunt er zowel gewichtheffen als hardlopen etc. Het is al heel divers en daar ben ik als directeur trots op. Ik hoop nog een aantal mooie jaren te volgen met deze mooie fitnessclub.

Jan Derksen / directeur.

Fitness is kijken in de spiegel en doorgaan. Dat is de motto van deze vereniging. Ik ben trainster van de fitnessclub. Ik ben op maan- en donderdag avond van 17:00 tot 20:00 beschikbaar om kinderen t/m 14 jaar te begeleiden bij onze club. van maandag t/m vrijdag ben ik vanaf 20:00 tot 23:00 beschikbaar voor jong en oud boven de 14 jaar. Ik doe dit met alle plezier.

Andrea van der Doven / professional trainster 

Ik ben Raymon 44 jaar en sinds 1 jaar lid van deze club. Ik houd graag van fitness dat was jarenlang mijn passie, maar toen ik met een zware blessure kwam te zitten die niet overgaat moest ik stoppen met fitness. Ik was erg teleurgesteld toen ik het nieuws hoorde. Later vroeg het bestuur of ik ook een bestuurslid wilde worden. Dat vond ik een leuk idee en sinds dien doe ik dat met veel liefde. En tegenwoordig ben ik ook de vaste kantinebeheerder. Daardoor kan ik toch bezig zijn met fitness.

Raymon Janssen / kantinebeheer en algemeen bestuurslid